Uitnodiging en inschrijving zwemstage 2018

01/06/2018
Beste zwemmers, ouders en familieleden,
 
Over een aantal maanden is het weer zover! We gaan terug op stage!
 
Het zwemkamp zal zoals elk jaar een leuke afwisseling zijn van zwemmen en ontspannende activiteiten en dit allemaal in heel verfrissende stad : Kortrijk. Een zwemkamp om te sporten, te genieten van het groen in en rond Kortrijk en wat cultuur op te snuiven!
 
Bij het zwemmen zal er voortdurend rekening gehouden worden met ieders niveau. De jongeren zullen bovendien begeleid worden door een team van vrijwilligers, trainers en (para)medici. De bedoeling van het zwemkamp is om het zwemmen op een andere manier te leren kennen.
 
Dit jaar kozen we voor 4 overnachtingen zodat we 7 trainingen kunnen inlassen.   Iedereen is welkom: jonge niet ervaren zwemmers en de oudere ervaren zwemmers. We zijn er zeker van dat de zwemmers van vorig jaar nog kunnen meepraten over de leuke momenten.
 
Het zwemkamp zal plaatsvinden van zaterdagnamiddag 30 juni tot en met woensdagnamiddag 4 juli .  We logeren in de spiksplinternieuwe jeugdherberg met alles erop en eraan .    
 
Iedereen kan deelnemen: BOAS-leden, niet-BOAS-leden, broers of zussen van de zwemmers…  Voor de groepssfeer wordt het aangeraden om te blijven slapen. Niettemin is het ook mogelijk dat de zwemmers thuis gaan slapen. Dit wordt dan per persoon individueel verder besproken.

Er is plaats voor 30 zwemmers, snel inschrijven is dus de boodschap!
 
Er is geen vervoer voorzien, maar laat weten als je vervoer zoekt, dan vinden we ongetwijfeld een oplossing. Er is ook een station in de buurt waarbij we jullie met plezier komen ophalen of op woensdag naar toe brengen.
 
Het zwemkamp wordt op woensdagmiddag 4 juli vanaf 16u gezellig afgesloten met koffie en taart waarop alle ouders, vrienden en familie van harte welkom zijn.
 
Je kan de foto’s van ons vorige zomerkamp zien op de website van BOASvzw. http://www.boasvzw.be/nl/media/items
 
Voor BOAS-leden bedraagt de deelnameprijs 225 €, voor niet-leden van BOAS is dat 275 €
 
De prijs omvat ongeveer alle uitgaven:
4 overnachtingen vol pension (ontbijt, middagmaal, avondmaal en tussendoortjes)
De accommodatie: 25m binnenbad met speelactiviteiten.
Kosten voor nevenactiviteiten en uitstappen (en het zijn terug super uitstappen dit jaar!)
Transport van en naar het zwembad.

De individuele uitgaven zoals souvenirs, extra drankjes, snoep, chips etc. zijn niet inbegrepen in de prijs. We proberen deze uitgaven te beperken.
 
Inschrijven kan tot ten 31 maart.   De inschrijvingen kunnen enkel gebeuren via de knop 'inschrijvingen' onderaan deze pagina.

 
De inschrijving is slechts definitief wanneer we het voorschot van 50 € hebben ontvangen op rekeningnummer KBC-rekening:  IBAN: BE56 7370 4222 8688 BIC: KRED BE BB, met mededeling ‘zwemkamp 2018 + naam en voornaam van de zwemmer’. 

Voor verdere informatie kan je ook steeds mailen naar communicatie@boasvzw.be of bellen naar 0470/11 11 58.
 
Er volgt na de inschrijvingsdeadline nog een brief met bijkomende praktische informatie.
 
 
Tot binnenkort!

Sportieve groeten,
 
Het BOAS-team
 
 Voordat u zich kunt inschrijven, moet u inloggen
 Terug naar overzicht