BOAS interne opleiding : Begeleiding van zwemmers met een beperking deel 2 - GENT - 04/04/20

04/04/2020
Inhoud: 

In het tweede deel van de interne opleiding "Training geven aan zwemmers met een beperking"worden de verschillende zwemstijlen overlopen per beperking (rug - crawl - schoolslag en vlinder). Er wordt een duidelijk beeld gegeven van de aandoening en de mogelijkheden die de zwemmer heeft met zijn beperking. Nuttige tips worden gegeven om het zwemtechnisch niveau te verbeteren.
Met deze basis wordt er na de pauze verder uitleg gegeven over de classificatie van een zwemmer. Het waarom en hoe wordt meer in detail bekeken. 
Als afsluiter van de theoretische opleiding worden er enkele trainingssessies overlopen waarvoor er een praktijk gedeelte in het zwembad is voorzien.


Doelgroep:

Trainers van BOAS of extern van BOAS die het eerste deel van de opleiding hebben gevolgd. 

Duur:
Halve dag opleiding (theorie + praktijk) - 13u30-17u30

Waar:
GUSB Gent 
Watersportlaan 3, 9000 Gent

Lesgever:
Dit is een praktische opleiding waarbij elke soort beperking wordt besproken in functie van hun zwemmogelijkheden.    Deze opleiding is samengesteld door en wordt gegeven door Dries (André) Chirstiaens.  De opleiding is een bundeling van de kennis die hij opdeed de voorbije 20 jaar als trainer en classifier van personen met een beperking

 
What’s in it for me?
Als trainer is deze opleiding een must en erg waardevol.  Het maakt van jou een kwalitatievere trainer die sterker in zijn schoenen staat .  Deze opleiding is verplicht te volgen door elke BOAS-trainer.
 
Meebrengen:
-Pen en papier
-Zwemgerief

Inschrijven
Via onderstaande link.

Prijs:
- gratis voor BOAS-trainers
- 40 EUR voor externe deelnemers. Gelieve over te schrijven op BE IBAN: BE56 7370 4222 8688 met vermelding ‘workshop BOAS 040420 + naam + voornaam’. 

 
 Voordat u zich kunt inschrijven, moet u inloggen
 Terug naar overzicht