BOAS organiseert "De SponsorsWim"

08/09/2019
Ik ben Wim
Ik ben Wim Auwerx, 41 jaar en levensgenieter van nature. Van bij mijn geboorte ben ik spastisch aan de vier ledematen. Door mijn beperking is zwemmen één van de weinige sporten die ik kan doen om fitter te worden.  In 2009 hing ik mijn recreatieve zwembroek echter aan de haak.  Mijn Bourgondische zelf nam al gauw weer de bovenhand. Het zwembadwater maakte plaats voor sterker water, heerlijke ovenschotels en ander lekkers…

Ik heb een droom
Zo’n 10 jaar en 15 kilo later besloot ik om mijn loden lichaam weer te verheffen richting zwembad.  Sinds eind september 2018 ben ik zo opnieuw actief zwemmer bij BOAS.  Ik heb mezelf bij deze nieuwe start het ambitieuze doel gesteld om binnen het jaar 1500 meter te kunnen zwemmen.

Ik heb je nodig
Ik ben me dus ondertussen stevig aan het uitsloven om niet te verdrinken voor de ogen van heel Vlaanderen. Om mijn 1500 meter te halen zal ik jouw steun hard nodig hebben! 
Supporters zijn dus absoluut onmisbaar.  Maar er is meer. Onder het motto: ‘Gedeeld leed, is half leed’ kan je zelf ook met me meezwemmen.  Daarvoor kan je je inschrijven als particulier,  als bedrijf, organisatie of club.
 
Ik daag je uit
Zwem met me mee op zondag 8 september.  BOAS organiseert dan “De SponsorsWim” in het Lago in Kortrijk. Iedereen welkom van 14 tot 17 uur.
Tijdens dit event zal ik 1500 meter zwemmen.  Met een enthousiast publiek, een waterdichte DJ en medezwemmers in de banen naast mij moet dat zeker lukken…

Meer info
Inschrijven kan vanaf nu!


Wil je nu al meer weten?  Mail naar communicatie@boasvzw.be